Povestiri din santier cu si despre acoperisuri

Ghid video cu privire la cele mai bune practici in domeniul proiectarii si executiei acoperisurilor

…dar si povesti despre greseli din santier pe care le intalnim in mod frecvent, cateodata amuzante, cateodata agasante, dar intotdeauna educative, atat pentru clienti (care jura ca data viitoare vor apela la specialisti) cat si pentru noi, cei pusi in situatia de a remedia cateodata greseli grave de structura.

Viorel Plesca, colegul nostru, arhitect cu o vasta experienta pe piata de specialitate, ne ghideaza pasii in materialele de mai jos, punand umarul, zi de zi, la educarea unei piete inca aflata in perioada de maturizare…

Acoperisul tau poate lua forma dorita incepand de azi

Stim cat de important este sa alegi solutia potrivita pentru acoperisul tau, fie ca vorbim despre o casa unifamiliala sau despre cladiri cu destinatie industrala. De aceea, echipa noastra iti sta cu placere la dispozitie, gata sa te asiste in alegerea celei mai bune solutii, fie ca vorbim despre tigla metalica, sindrila sau membrane bituminoase.

Discuta chiar acum cu specialistii nostri si alege cea mai buna oferta pentru acoperisul tau!

Adrian Sandulescu

Reprezentant vanzari

George Dragomir

Reprezentant vanzari

Sau completeaza formularul de mai jos si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp

Leave this field blank

Product Enquiry

Completati formularul de mai jos si un consultant invelitori.ro va va contacta cat de curand pentru a discuta detalii cu privire la solicitarea Dvs! Va multumim!