Consultanta, proiectare, executie acoperisuri in Pitesti si in imprejurimi

Cu o vasta experienta pe piata acoperisurilor din Pitesti, una din cele mai importante si mai vizibile prezente pe piata, cu un bogat portofoliu de clienti, Build One A.G. vine in intampinarea clientilor sai cu solutii complete pentru invelitori, oferite prin cele 2 centre de vanzare, prezentare si distributie aflate in Pitesti, pe Calea Campulung, la numerele 1E, respectiv 48C.

Firma ofera servicii complete destinate acoperisurilor, de la consultanta in vederea alegerii celei mai bune solutii, masuratori precise, releveuri cu drona, pana la vanzarea din depozitele proprii a materialelor necesare si montajul complet al invelitorii.

Ulterior realizarii lucrarii ramanem in contact strans cu beneficiarul, pentru a ne asigura de integritatea lucrarii si de faptul ca adaugam in portofoliul nostru (inca) un client multumit!

Acoperisul tau poate lua forma dorita incepand de azi

Stim cat de important este sa alegi solutia potrivita pentru acoperisul tau, fie ca vorbim despre o casa unifamiliala sau despre cladiri cu destinatie industrala. De aceea, echipa noastra iti sta cu placere la dispozitie, gata sa te asiste in alegerea celei mai bune solutii, fie ca vorbim despre tigla metalica, sindrila sau membrane bituminoase.

Discuta chiar acum cu specialistii nostri si alege cea mai buna oferta pentru acoperisul tau!

Valeriu Neagoe

Reprezentant vanzari

George Dragomir

Director vanzari

Sau completeaza formularul de mai jos si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp

Leave this field blank

Product Enquiry

Completati formularul de mai jos si un consultant invelitori.ro va va contacta cat de curand pentru a discuta detalii cu privire la solicitarea Dvs! Va multumim!