Companie

Acoperisuri in Pitesti? Cu siguranta vorbesti despre Invelitori.ro si despre echipa Build One A.G. SRL

Societatea SC Build One A.G. SRL are ca obiect principal de activitate constructii civile si industriale, cu o vasta experienta in domeniul invelitorilor, materializata intr-un portofoliu bogat de lucrari, premisa a numeroase parteneriate si colaborari de durata.

Acoperisuri Pitesti

Invelitori.ro inseamna 2 locatii

 • un showroom de invelitori, cu depozit propriu si o gama variata de produse specifice, de la tabla si tigla, pana la accesorii si ferestre de mansarda, aflat la adresa Pitesti, Calea Campulung nr 1 E
 • un spatiu de productie pentru sisteme de ventilatie, cu depozit propriu, cu linie de slitare, birouri si logistica proprie
O echipa pregatita care iti ofera preturi excelente la acoperisuri in Pitesti, fie ca vorbim de tigla metalica, de tabla sau de tigla ceramica

O vasta experienta in constructia de acoperisuri in Pitesti…

…si in imprejurimi. Portofoliul nostru acopera o arie larga, solicitarile oferindu-ne ocazia sa ofertam si sa realizam acoperisuri in Bucuresti, Valcea, Craiova, Brasov, Teleorman etc

Firma noastra dispune de personal calificat, experimentat, structurat pe departamente, fiecare indeplinind sarcinile corespunzatoare pentru fiecare etapa a proiectelor aflate in desfasurare.

 • Departamentul Proiectare si Consultanta – Firma SC Build One A.G. SRL are o stransa colaborare cu parteneri ce ne reprezinta pe partea de management de proiect si proiectare.
 • Departamentul Ofertare – Contractare are in componenta o echipa de specialisti in pregatirea, planificarea, ofertarea, contractarea, derularea si controlul calitatii lucrarilor.
 • Departamentul Aprovizionare are ca scop mentinerea standardelor ridicate ale companiei in folosirea echipamentelor si materialelor cele mai performante si de cea mai buna calitate pentru satisfacerea dorintelor clientilor.
 • Departamentul Calitate supravegheaza si asigura calitatea echipamentelor si materialelor folosite si executia lucrarilor pana la finalizarea acestora in conformitate cu Sistemul Integrat de Management al Calitatii.

  Avem implementat urmatoarele:
  • Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008 Certificat nr: 4880C
  • Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008 / OHSAS 18001:2007 Certificat nr: 814SS/2009
  • Sistem de management de Mediu SR EN ISO 14001:2005 / ISO 14001:2004 Certificat nr: 1101M/2009
 • Departamentul Executie are in componenta ingineri, maistri si muncitori calificati cu atestate de la toti marii producatori din tara. Firma are in dotare o gama completa de utilaje pentru constructii, schele fixe si mobile, utilaje si scule de mana pentru montaj si debitare, grup electrogen, aparate de sudura electrica si autogen, teodolit, nevel cu laser etc, toate dotarile necesare pentru realizarea invelitorilor, indiferent de nivelul de complexitate.

Furnizori consacrati de tigla metalica, tabla, tigla ceramic, ferestre de mansarda, ne stau alaturi cu suport si livrare rapida, o adevarata super-structura logistica construita de-a lungul anilor

Colaboram cu furnizori consacrati, cu marci de prestigiu, cum ar fi: Novatik, Wetterbest, Bilka, Metigla, Fakro, Belprofile, Tegola, Creaton, acest lucru permitandu-ne sa oferim clientilor nostri grantia bunei calitati.

Acoperisul tau poate lua forma dorita incepand de azi

Stim cat de important este sa alegi solutia potrivita pentru acoperisul tau, fie ca vorbim despre o casa unifamiliala sau despre cladiri cu destinatie industrala. De aceea, echipa noastra iti sta cu placere la dispozitie, gata sa te asiste in alegerea celei mai bune solutii, fie ca vorbim despre tigla metalica, sindrila sau membrane bituminoase.

Discuta chiar acum cu specialistii nostri si alege cea mai buna oferta pentru acoperisul tau!

Valeriu Neagoe

Reprezentant vanzari

George Dragomir

Director vanzari

Sau completeaza formularul de mai jos si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp

Leave this field blank

Product Enquiry

Completati formularul de mai jos si un consultant invelitori.ro va va contacta cat de curand pentru a discuta detalii cu privire la solicitarea Dvs! Va multumim!